Coachingklinikken er et lavterskeltilbud til deg som er nysgjerrig på personlig vekst og utvikling både profesjonelt og privat.

Vi tilbyr:
 • En-til-en samtaler med profesjonelle aktører
 • Relasjonell kompetanse og personlig støtte
 • Økt bevissthet ovenfor deg selv og andre
 • Utvikling av kommunikasjonsferdigheter og bedre samhandling
 • Strategier for å håndtere nye og gamle utfordringer
Hos oss er det menneskelige resurser som er i fokus. Sammen vil vi løfte dine styrker og skape positiv utvikling.

Vi støtter deg i å formulere egne målsetninger ut i fra det du selv ønsker å oppnå. Derfra vil vi samarbeide for at dine personlige målsetninger realiseres

Tjenester

Immunity to change

Har du noen gang ønsket å endre sider ved deg selv, og opplevd at du ikke helt får det til? Har du erfart at intensjon og vilje ikke er nok for å endre egen væremåte? Har dette hindret deg i å oppnå egne mål, eller å til å få et bedre forhold til kollegaer, venner og familie?

Vi vet at endringsprosesser kan ha en stor umiddelbar effekt, men at ting ofte sklir tilbake til “normalen” etter litt tid. Vi vil derfor tilby et utviklingsprogram for deg som ønsker å jobbe med varige endringer i deg selv. Sammen med Center for Transformative Leadership arrangerer coachingklinikken workshops hvor du får en introduksjon til temaet og en smakebit på hva vi kan tilby. I etterkant tilbyr vi et spesifikt coachingforløp med verktøy, kunnskap og kompetanse hentet fra Robert Kegan og Lisa Lahey’s rammeverk “Immunity to change”. Dette er et forskningsbasert bidrag til endringsledelse gjennomført av etablerte navn med tilhørighet til Harvard og MiT.

 

Introduksjonseminar

Seminaret avholdes på kveldstid og tar sikte på å gi en smakebit av hva konseptet handler om. I løpet av tre timer vil du få kjennskap til tematikken gjennom å utforske din personlige immunity to change. Coachingklinikken bidrar med fasilitering og tett oppfølging av deltakerne underveis.

 

Varighet: 3 timer

Forutsetninger: Ingen

Lenker til arrangement:

 

Oppstartspakke coaching

I tillegg til introduksjonsseminaret vil vi tilby et skreddersydd coachingforløp for deg og dine behov. For å komme i gang har vi satt sammen en oppstartspakke på 3 coachingtimer som fortsetter arbeidet fra seminaret. Gjennom dette coachingforløpet vil du få økt klarhet og innsikt om egen situasjon gjennom eksperimentering og praktisk utforskning i hverdagen. Når siste time er over vil du sitte igjen med en konkret fremdriftsplan for hvordan du kan lykkes med din endringsprosess over tid.

 

Varighet: 3 individuelle coachingtimer à 60 minutter (maksimum fordelt over 8 uker).

Forutsetninger: Deltatt på introduksjonsseminar eller kjennskap til ITC map.

 

Priser

Introduksjonsseminar: NOK 200,-

Introduksjonsseminar + oppstartspakke coaching: NOK 2000,-  (gjelder forhåndsbestilling)

Oppstartspakke coaching: NOK 2000,-

 

For mer informasjon send oss en mail på coachingclinic@transformleadership.no eller bruk kontaktskjema nedenfor.

Coaching til bedriftskunder

Raske samfunnsendringer setter stadig høyere krav til både ledere og ansatte om kontinuerlig utvikling av både yrkesspesifikk og relasjonell kompetanse. Vi tilbyr en målrettet og systematisk tjeneste som kan tilpasses utviklingsbehovet i din bedrift. 

Dagens arbeidstakere forventer mer av sine arbeidsgivere enn tidligere. Dette medfører at arbeidsgivere i større grad må legge til rette for sine ansattes utvikling, både faglig og personlig. Med vår hjelp sikrer sikrer du at din virksomhet blir konkurransedyktig i å nå ut til de beste arbeidstakerne. 

Coachingklinikken kan styrke din virksomhet på flere måter. Vårt mål er er å hjelpe ledere og ansatte til bredere forståelse av seg selv, sin rolle og fellesskapet de er en del av. Virkningen av dette er økt engasjement, økt effektivitet og et bedre arbeidsmiljø. Kontakt oss gjerne for en dialog om hvordan vi kan hjelpe din bedrift.

Eksempler på hva vi kan tilby:

 • Utvikling av kommunikasjonsferdigheter relatert til kunderådgivning og salg
 • Relasjonsledelse
 • Ferdigheter for å samarbeide, inkludere og delta
 • Oppfølging for å håndtere nye arbeidsoppgaver og stillinger.
 • Onboarding – faglig støtte til leder og personlig oppfølging av arbeidstaker

Coaching til private

Personlig vekst handler om å øke tilgang til egne ressurser. Økt bevissthet og nye perspektiver gir deg større valgfrihet omkring egne tanker, følelser og handlinger. Gjennom dialog med en av våre coacher, vil det skapes et læringsrom for refleksjon og utvikling. Coachen vil både støtte og utfordre deg i din videre utvikling slik at du realiserer dine mål.

Dette gir deg flere verktøy for å håndtere oppgaver og utfordringer på en bedre måte. Enten du jakter gode prestasjoner innenfor et spesifikt område, eller vil utforske nye handlemåter, så er våre tjenester noe for deg. 

Fyll ut påmeldingsskjemaet med den tematikken du ønsker å fokusere på, så tar vi kontakt.

Eksempler på hva vi kan tilby:

 • Økt bevissthet omkring dine mål
 • Personlig støtte for å nå dine mål
 • Utvikling av kommunikasjonsferdigheter
 • Økt relasjonell kompetanse
 • Bedre beslutningsevne

Alle våre coacher er en del av et større profesjonsfellesskap med fokus på kontinuerlig utvikling, både faglig og personlig.

Coachingklinikken er under tett oppfølging av erfarne veiledere. I dag har alle våre coacher mastergrad i rådgivningsvitenskap ved NTNU.

Våre coacher

Ekaterina Bakken Lindseth

Associate Coach | MSc. Rådgivningsvitenskap

Ekaterina fokuserer på å øke klienters bevissthet i beslutningsproseser. Gjennom coaching stimulerer hun utvikling av selvrefleksjon og evnen til å bruke ens egne styrker for å overvinne personlige og profesjonelle utfordringer.

Kristine Edvardsen Næss

Associate Coach | MSc. Rådgivningsvitenskap

Kristine er lidenskapelig interessert i personlig utvikling i sammenheng med arbeid og mellommenneskelige relasjoner. Gjennom veiledningen ønsker hun å skape bevissthet og muligheter til å utforske og styrke egne ressurser. Hun spesialiserer seg i å hjelpe andre mestre utfordringer både på arbeidsplassen og i dagliglivet.

Stian Haugstad

Associate Coach | MSc. Rådgivningsvitenskap

Stian har en allsidig tilnærming til sin praksis med spesiell interesse for ferdighetsutvikling og generelle læringsprosesser. Han har opparbeidet seg erfaring med en rekke verktøy og fremgangsmåter for å støtte den enkelte i økt prestasjonsnivå, både individuelt og kollektivt.

Nina Grønli

Associate Coach | MSc. Rådgivningsvitenskap

Nina har en tverrfaglig coachingtilnærming, med særlig kunnskap om lederes erfaring med transformative lærings- og utviklingsprosesser. Hun bruker denne kompetansen til å støtte alle typer mennesker med deres personlige vekst i privat- og yrkesliv.

Vi tilbyr coaching ved personlige møter og over nett. Send oss en forespørsel så vil vi ta kontakt for å avtale veien videre.

Bruk skjema nedenfor eller send mail til coachingclinic@transformleadership.no

Kontakt oss

Vi tar personvern på alvor. Vennligst ikke send sensitive opplysninger via dette skjemaet. 

Hva gjelder henvendelsen?

13 + 9 =