Hvordan bygger du bro mellom det å være autentisk og raus og det å skape verdier for egen virksomhet – enten som ansatt eller leder?

August Turak har gjennom sin karriere demonstrert hvordan det å være autentisk og raus mot andre kan bidra til å skape verdier og god forretningskultur. Han skriver at:

“Det er det kritiske skillet mellom en autentisk kultur og en uautentisk kultur som gjør hele forskjellen for å oppnå suksess.”

Turak, som har lang fartstid som entreprenør og næringslivstopp, har selv startet opp flere suksessfulle softwareselskap og var blant annet med å starte MTV.

I dag er han en anerkjent forfatter og foredragsholder, hvor han har latt seg inspirere av trappistmunkene og hvordan de driver sine virksomheter. I boken «Business Secrets of the Trappist Monks: One CEO’s Quest for Meaning and Authenticity” følger vi trappistmunkene i deres daglige forretninger.

I løpet av dette kurset vil du:

  • Få innblikk i prinsippene til trappistmunkene
  • Lære hvordan prinsippene brukes i andre virksomheter
  • Utforske din egen autentisitet og misjon i arbeidslivet
  • Finne konkrete måter du kan integrere prinsippene i din ledelse

August kommer hele veien fra USA, så dette er en helt unik mulighet. Vi garanterer masse inspirasjon, og flere tips og triks i verktøykassen som kommer til å prege både arbeidslivet og hverdagen videre.

Program og mer informasjon kommer. Det er begrenset antall plasser, så meld deg på nå for å sikre deg plass. 

Dato

24. april 2019

Tid

10.00 – 16.00

Sted

Ringve Musikkmuseum, Trondheim

Pris

Early bird:
NOK 3950,- t.o.m. 24. mars

Ordinær pris:
NOK 4950,-