August Turak har gjennom sin karriere demonstrert hvordan det å være autentisk og raus mot andre kan bidra til å skape verdier og god forretningskultur. Han skriver at:

«Det er det kritiske skillet mellom en autentisk kultur og en uautentisk kultur som gjør hele forskjellen for å oppnå suksess.»

Om August Turak:
Turak, som har lang fartstid som entreprenør og næringslivstopp, har selv startet opp flere suksessfulle softwareselskap og var blant annet med å starte MTV. Mye av suksessen tilskriver han sin mentor Louis R. Mobley og hans arbeid med å bygge opp IBM Executive School.

I dag er August en anerkjent forfatter og foredragsholder. Her har han, i tillegg til sin egen utdannelse og karriere, latt seg inspirere av trappistmunkene og hvordan de driver sine virksomheter. I boken «Business Secrets of the Trappist Monks: One CEO’s Quest for Meaning and Authenticity” følger vi trappistmunkene i deres daglige forretninger.

Onsdag 24. april har han med seg Jonathan Reams, som er førsteamanuensis ved NTNU og partner i CTL. Jonathan er en svært erfaren underviser og arbeider bl.a. med å kartlegge og bygge virksomhetskulturer/lederkulturer for kunder både i og utenfor Skandinavia. Jonathan har også skrevet et review av August Turak.

I løpet av dette kurset vil du:

  • Få innblikk i prinsippene til trappistmunkene
  • Lære hvordan prinsippene brukes i andre virksomheter
  • Utforske din egen autentisitet og misjon i arbeidslivet
  • Finne konkrete måter du kan integrere prinsippene i din ledelse

August kommer hele veien fra USA, så dette er en helt unik mulighet. Vi garanterer masse inspirasjon, og flere tips og triks i verktøykassen som kommer til å prege både arbeidslivet og hverdagen videre.

Som en anerkjent forfatter innen ledelse har August Turak også vært en aktiv bidragsyter på Forbes.com, og hans artikler kan leses her.

Det er begrenset antall plasser, så meld deg på nå for å sikre deg plass. 

Dato

24. april 2019

Tid

10.00 – 16.00

Sted

Ringve Musikkmuseum, Trondheim

Pris

NOK 3950,-