Leadership as a Practice

Center for Transformative Leadership

Hva gjør CTL?

CTL har som formål å hjelpe andre med å tenke nytt omkring ledelse. Vi jobber aktivt med banebrytende og innovative metoder for å utvikle god lederpraksis, og benytter et variert utvalg av verktøy som skreddersys til dine utfordringer.

Hvem er vi?

Vi er lidenskapelig opptatt av hvordan ledelse muliggjør vekst. Vi betrakter oss selv som et laboratorium for tankeledere og profesjonelle med mål om å tilgjengeliggjøre nødvendig kunnskap og kompetanse. CTL er del av et globalt praksisfellesskap tilknyttet lederutvikling.

Hvem er du?

Du er også lidenskapelig nysgjerrig, drevet av eksperimentering og konstant læring. Det kan hende du er en enkelt leder som ønsker coaching, en utviklingsansvarlig som behøver hjelp med et program, eller en konsulentvirksomhet som ønsker å samarbeide.

Våre ekspertområder

Lederutvikling

Ved deg som utgangspunkt bruker vi vår kunnskap og erfaring til å skreddersy en unik reise. Våre utviklingsprogrammer fokuserer på motstandsyktighet og forbedring av ferdigheter knyttet til ledelse.

Forskning

Vår metode gir et unikt kunnskapsgrunnlag for å navigere kompleksitet. Core Insight handler om hvordan mennesker opplever konkrete hendelser og hvilke faktorer de blir påvirket av.

Ferdighetstrening

Vi tilbyr heldigitale kurs med fokus på ferdighetsutvikling. Læringsaktivitene er tilpasset dine daglige gjøremål og lar deg utvikle nye ferdigheter i din egen kontekst.