Den 20. Novemeber vil MindShift vil holde sin andre online event med noen av de største forskerne og foredragsholderne i og rundt «adult development» (besøk nettsiden for en oversikt). CTLs egen Jonathan Reams vil bidra med en egen stream om morgenen. 

Videoen ovenfor viser Jonathan sitt innlegg under «the Dare to Develop conference, 2019»

MindShift er et pågående initiativ basert i Stockholm som jobber for å drive frem «growth that matters» til vårt daglige liv. CTL har vært involvert i prosjektet siden 2014 ved å støtte det fremvoksende nettverket av forskere og profesjonelle som er aktivt involvert i å bringe frem ideer fra feltet rundt adult development til vår egen kultur.

I Mai, 2020, en lignende gruppe av bidragsytere presenterte en to timers event på grunn av reiserestriksjoner. 

Du kan registrere for høstens MindShift konferanse her:

https://www.trippus.se/web/registration/Registration.aspx?view=registration&idcategory=AB0ILBDxiFlAMOwyaLZEuolyP7UVCPghuenRBiLHXa8he4YSaBaTwgV0-rDUD20bHFKtspk0BNVV&ln=eng 

Ta kontakt

Bruk skjemaet nedenfor så tar vi kontakt med deg

15 + 1 =