Velkommen til Center for Transformative Leadership. Vår nettportal er designet for å hjelpe deg å finne ressurser som støtter din egen, dine kolleger og din bedrift sin praksis omkring lederutvikling, trening av ferdigheter og forskningsbehov.

De fleste av CTLs representanter er lokalisert i Trondheim. Vår historie begynte i 2011 som et samarbeid mellom konsulenter og coacher med interesse for transformativ lederutvikling. Etterhvert som initiativet har vokst har CTL blitt restrukturert til sin nåværende form og praksis. På linje med utviklingen av vår ekspertise og et fremvoksende markedsbehov har vi påbegynt oppgaven med å utvide vårt leveringsområde. 

I dag tilbyr vi;

  • intensive lederutviklingsprogrammer, basert på årevis med forskning og erfaring,
  • treningsprogrammer for utvikling av lederferdigheter som kombinerer selvgående læringsforløp på digital plattform med læringsgrupper (fysisk eller online), og som passer til alle nivåer,
  • innovativ metode for organisasjonsforskning ved Core Insight, en prosess for å tilegne seg presis kunnskap om komplekse situasjoner og beslutningstaking omkring vanskelige problemstillinger

Gjerne se deg litt rundt for å finne ut om våre tjenester kan imøtekomme dine behov. Vi jobber kontinuerlig med å tilby nye ressurser, artikler, blogger, videoer som inspirerer deg til å se nye muligheter med din egen situasjon. Ikke nøl med å ta kontakt om du ønsker å slå av en prat.

Med vennlig hilsen,
Team CTL

Kontakt oss

Bruk skjemaet nedenfor så tar vi kontakt

3 + 3 =